Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΡΟΓΚΑ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΧΑΛΗ



Μία συμπλοκή, ένας πυροβολισμός και μία μαχαιριά που τηλεοπτικά θα «εξαφανιστεί». Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, παρά το τραγικό του τέλος, πιθανότατα θα «ζει» στην «Εξαφάνιση» και την επόμενη σεζόν! Μετά την αποτρόπαια δολοφονία του ηθοποιού, που έγινε στις 3 Ιουνίου και συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι συντελεστές της σειράς έκαναν αναγκαστικές διορθωτικές κινήσεις στο μοντάζ. Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν ήθελε τον πρόωρα χαμένο ηθοποιό να δολοφονείται από τον παρτενέρ του Σταύρο Ζαλμά και να είναι ξαπλωμένος σε μία λίμνη αίματος. Η σκηνή -που για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσε να προβληθεί- έχει μονταριστεί κατάλληλα και έχει απαλλαχθεί από κάθε σημάδι που θα παρέπεμπε στην τραγική πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα, ο σκηνοθέτης της σειράς Στράτος Μαρκίδης δεν έκρυψε πως δεν επιθυμεί τη συνέχιση της σειράς (για συναισθηματικούς λόγους), παρ’ όλο που κάποια επεισόδια με τη συμμετοχή του αδικοχαμένου ηθοποιού έχουν ήδη γυριστεί. Οι πληροφορίες, ωστόσο, λένε ότι ο Alpha θα προβάλλει δώδεκα ακόμα επεισόδια του σίριαλ με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο καστ. Μάλιστα, το κανάλι με δελτίο Τύπου αναφέρει πως το σίριαλ θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν.

O «STATHMOS» επικοινώνησε με άνθρωπο της παραγωγής, ο οποίος στην ερώτησή μας αν τελικά υπήρχε σκηνή με μαχαίρι (κάτι που ακουγόταν πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό) και κόπηκε, δήλωσε: «Υπάρχει σκηνή με μαχαίρι και πυροβολισμό και θα παιχτεί κανονικά το βράδυ» (σ.σ.: το επεισόδιο προβάλλεται σήμερα, στις 22.00, από τον Alpha). Ο τρόπος όμως που θα γίνει αυτό θα είναι, όπως όλα δείχνουν, τέτοιος ώστε να μην ταυτιστεί το τηλεοπτικό κοινό με το πραγματικό συμβάν.

Τραγική ειρωνεία, ωστόσο, της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι στη διάρκεια του γυρίσματος του μοιραίου -και τελευταίου για φέτος- επεισοδίου οι συν ντελεστές ήταν κεφάτοι και οι πλάκες μεταξύ των πρωταγωνιστών την ώρα που γύριζαν τις σκηνές με τα όπλα έδιναν και έπαιρναν. Από τα γέλια μάλιστα του Νίκου Σεργιανόπουλου την ώρα που ο Σταύρος Ζαλμάς τον σημάδευε με το όπλο στον κρόταφο πολλές φορές σταματούσε το γύρισμα, μέχρι να ηρεμήσουν οι ηθοποιοί και να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Εν τω μεταξύ, ουδείς φέρεται να γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με τον αντικαταστάτη του αδικοχαμένου ζεν πρεμιέ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Νινιός, όπως αρχικά ακούστηκε.

Σε ό,τι αφορά το σενάριο, μετά τον τραυματισμό του Φίλιππου (Νίκος Σεργιανόπουλος), η αστυνομία αναζητεί τον Μάουρο (Σταύρος Ζαλμάς). Ο Μάουρο, πληγωμένος από την προδοσία της Αλεξάνδρας (Ναταλία Δραγούμη), αποφασίζει να κάνει την τελευταία, απελπισμένη κίνησή του...

ΝΑΣΟΣ ΡΟΓΚΑΣ ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ ΝΑΣΟΣΡΟΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΚΩΝΑΣ ΝΑΣΟΣΡΟΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ